Πρόδρομος Πετρίδης: «Καμία ανοχή στο ρατσισμό και νεοναζισμό»

10842030_10152543725708595_7258129557446400881_o

Σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο Πρόεδρος της εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ Πρόδρομος Πετρίδης τάχθηκε κάθετα ενάντια σε κρούσματα ρατσισμού και φαινόμενα νεοναζισμού, τονίζοντας ότι η ανοχή της διοίκησής του σε τέτοια ζητήματα είναι μηδενική.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάθετα εναντίον οποιασδήποτε συμπεριφοράς αντιβαίνει τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς αλλά και τα ευρύτερα συμφέροντα του κοινού που προσέρχεται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ειδικά στο θέµα του ρατσισµού και του νεοναζισµού, µόνο κάποιος που δεν γνωρίζει το βαρύ φόρο αίµατος που πλήρωσε ο ΑΠΟΕΛ ενάντια στο ναζισµό κατά το Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο θα προέβαινε σε τέτοιες συµπεριφορές ή θα επιχειρούσε να ταυτίσει την οµάδα µε αυτές. Η ανοχή µας σε τέτοια φαινόµενα είναι µηδενική και καλούµε την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν για να προστατεύσει τον ΑΠΟΕΛ και τους υγιώς σκεπτόµενους φιλάθλους από τέτοια φαινόµενα.

Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την είσοδο μας σε φιλάθλους, ούτε να εγκαταστήσουμε συστήματα ασφαλείας. Περισσότερα πρόστιμα, περισσότερη απαξίωση του ποδοσφαίρου μας. Χρειαζόμαστε άλλα μέτρα, χωρίς βία ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να έχει περισσότερα εισιτήρια διαρκείας.

One response to “Πρόδρομος Πετρίδης: «Καμία ανοχή στο ρατσισμό και νεοναζισμό»

  1. Ta nazistika kai fasistika symvola, tous keltikous stavrous,sti kerkida sou,ta blepeis I foras olomayra gyalia anthrwpe Mou????

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s