Στα άδυτα των ηλεκτρονικών υπολογιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής: Αποκαλυπτικά στοιχεία από την έρευνα των αρχείων.

Image

Νέα στοιχεία «φωτιά», που «μαρτυρούν» το ναζιστικό ιδεώδες των μελών της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο φως, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών υπολογιστών των βουλευτών της οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, που βρίσκεται προφυλακισμένος, όπως επίσης και του προφυλακισμένου αρχηγού του ναζιστικού μορφώματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Τα στοιχεία προκαλούν σοκ. Φέρνουν στο φως μεγάλο οπλοστάσιο της «εγκληματικής οργάνωσης», το οποίο μέλη της και βουλευτής της χρησιμοποιούν -όπως προκύπτει- για να εκπαιδευτούν.

Ακόμη, στα στοιχεία που εντοπίστηκαν και τα οποία βρίσκονται πλέον στα χέρια των ανακριτριών, εμπεριέχονται φωτογραφίες παιδιών που προσηλυτίζονται στη Χρυσή Αυγή, αλλά ακόμη και φωτογραφίες ναζιστών.

Χαρακτηριστικό είναι έγγραφο που βρέθηκε στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη, με τίτλο «κατάταξη ομάδων ωραιότητας». Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στοιχεία για μαύρους σε Ευρώπη και Αμερική.

Αίσθηση όμως προκαλούν τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Πρόκειται για φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής που εκπαιδεύονται σε εσωτερικό χώρο και στελέχη της Χρυσής Αυγής που χαιρετούν ναζιστικά.

Ακόμη, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή εντοπίστηκαν σαρωμένες ταυτότητες αστυνομικών, όπως επίσης και φάκελος με ονόματα προσώπων από το Facebook. Ο συγκεκριμένος φάκελος έφερε τον τίτλο «βρωμιάρηδες».

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Πηγή: sigmalive.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s