Βίντεο

Γιώργος Χαραλάμπους: «Για το ΕΛΑΜ, η Κυπριακή σημαία καταργήθηκε το 1963» (βίντεο).

Ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ στο SigmaLive

Διά της τεθλασμένης αλιεύσαμε σήμερα, οκτώ μήνες μετά, το συγκεκριμένο οπτικό, που αφορά στην παρουσία του τότε υποψηφίου του ΕΛΑΜ για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Χαραλάμπους στο Sigmalive, στις 18 Ιανουαρίου 2013.

Αν και με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι το 90% των ερωτήσεων που του τέθηκαν ήταν οι ερωτήσεις που απέστειλε το μπλοκ μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προς το ενημερωτικό portal του Συγκροτήματος Δίας, εντούτοις, με μεγάλη μας θλίψη ακούσαμε την απάντηση του ΕΛΑΜίτη υποψήφιου στην ερώτηση που αφορούσε τη χρήση της Κυπριακής σημαίας από πλευράς του κινήματός του, στις διάφορες δράσεις, εκδηλώσεις και γραφεία του, στην οποία απάντησε ως εξής, στο σημείο 18:49:

Η Κυπριακή σημαία δημιουργήθηκε το ’60 με τις συμφωνίες της Ζυρίχης. Και η Κυπριακή σημαία ήταν σημαία που σχεδιάστηκε από κάποιο Τουρκοκύπριο. Το ’63, με τα γνωστά γεγονότα, η Κυπριακή σημαία καταργήθηκε, για εμάς. Η σημαία για εμάς είναι η σημαία του έθνους, που είναι η Ελληνική, με την Κύπρο στη μέση.

Τώρα πώς ο κ. Χαραλάμπους ήταν υποψήφιος για ν’ αναλάβει την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, το έμβλημα της οποίας, όπως ο ίδιος μας είπε, καταργήθηκε το 1963, είναι άξιο απορίας. Αυτό που συνάγεται από τα συμφραζόμενα του εθνικιστή υποψήφιου είναι ότι για τους ίδιους, από το ’63 δεν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία. Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει διαφορά στις θέσεις σας, από αυτές των Τούρκων!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s