Βίντεο

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: «Σκατόγυφτοι τον πούλο».

Οι αναρχομπολσεβίκοι, οι συντεχνίες, οι κόκκινοι υπάνθρωποι, οι μισέλληνες, οι αντιλευκοί πουτάνας γιοι στήνουν κώλο κάθε βράδυ και τους γαμάνε οι γύφτοι και νιώθουν ηδονή που τους γαμάνε οι γύφτοι. Λένε στους γύφτους «χώστο μέσα γύφτε, βάλε μου και τον δονητή». Έτσι μόνοι φίλοι τους και σύμμαχοί τους είναι οι υπάνθρωποι βΡομά και το ονομάζουν όλο αυτό αλληλεγγύη, ειρήνη, ιδανικά, ιδεολογία, μαρξισμό κτλ. Αυτός είναι ο λόγος της αντιλευκής πολιτικής των μισελλήνων. Γουστάρουν να φορολογείται ο Ελληναράς, ο Λευκός, ο Πολιτισμένος, για να τα αρπάζει ο γύφτος, από το κράτος, ο σκατόγυφτος που γαμάει τον μαρξιστή στον κώλο και αυτό το ερπετό ο μαρξιστής αναρριχάται στον κρατικό μηχανισμό για να εκδικηθεί τον νορμάλ Λευκό που ζηλεύει και φθονεί, που τον μισεί γιατί γαμάει μουνιά και δεν καταδέχεται να αγγίξει τον μολυσμένο σταλινικό κώλο του ανθέλληνα, ενώ την ίδια ώρα αποθεώνει τον υπάνθρωπο, το σκουλήκι, το σίχαμα, τον γύφτο, τον λούμπεν ζιγκολό της σύφιλης, τον προλετάριο της πούτσας!

Οι φασιστοψωλαράδες της Χ.Α. δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τέτοιες αλητείες σε βάρος της Φυλής και του Έθνους από τους βδελυρούς μισέλληνες. Αυτά που φάγανε θα τα ξεράσουν!

Η Ελληνική Σιδηρά νεολαία ξαναβρίσκει μέσα από τις εθνικιστικές φάλαγγες την ατσάλινή της πειθαρχία και αναζωπυρώνει την φλόγα του Αγώνα που φωτίζει την φυλετική μας Ψυχή. Η Χρυσή Αυγή, συνιστώντας την μοναδική ελπίδα αυτού του τόπου δεσμεύεται να εκκαθαρίσει τις ελληνικές πόλεις από τα παράσιτα και τις ανθυποϋπάνθρωπες βδέλλες και να ξαναγεμίσει με χαμόγελο και ζεστασιά τις καρδιές και τα χείλη όσων με το αίμα γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες, αφήνοντας πίσω τα λευκά, καθαρά και υγιή παιδιά μας να κατακτήσουν την αιωνιότητα.

Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω η Φυλή!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Advertisements

2 responses to “Χρυσή Αυγή Αργολίδας: «Σκατόγυφτοι τον πούλο».

  1. Λόγος, φρασεολογία και διαλεκτική του δικού τους και μόνο μαύρου «πολιτισμού», ή καλύτερα σκοταδισμού, ο οποίος σίγουρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Ελληνικό. Ένας οχετός, ένα ακατάπαυστο υβρεολόγιο της… έκφυλης φυλής τους!

  2. Προσυπογράφω. Το δικό μου σχόλιο είναι στην ιστοσελίδα Tria Dekatria στο Google, σελίδα «Το Αλφάδι», Κείμενο αρ.54 – Εκάς οι βέβηλοι! Γ.Ε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s